''

 ''''''

De beste manier om in goede conditie te blijven is door ervoor te zorgen dat uw eigen immuunsysteem in perfecte staat verkeerd.

Ongezonde voeding en stress zijn voor zowel mens als dier bekende factoren die het immuunsysteem laten haperen. Een niet goed werkend immuunsysteem zorgt ervoor dat het lichaam meer vatbaar wordt voor invloeden van buitenaf.

De Amandelpaddenstoel (Agaricus blazei murill) is herontdekt in de jaren 60. Inmiddels is er meer dan 50 jaar onderzoek gedaan naar de werking van deze paddenstoel. Deze wetenschappelijke onderzoeken hebben aangetoond dat de amandelpaddenstoel een positief effect heeft op het ondersteunen en moduleren van het immuunsysteem.

De Amandelpaddenstoel bevat 1,3 en 1,6  β-glucanen  en  ergosterol (pro-vitamine D). Deze zijn verantwoordelijk voor het ondersteunen van het immuunsysteem.

Het product van Scelta Ceuticals Murill is geen extract. Wij maken gebruik van het complete, gedroogde mycelium met als resultaat dat we de natuurlijk matrix van de paddenstoel behouden. De hulpstoffen zijn namelijk belangrijk voor de bio opneembaarheid van de actieve stoffen.

Onze producten worden zorgvuldig gecontroleerd en geproduceerd middels een industrieel biotechnologisch fermentatieproces. Hierbij leveren wij de hoogste kwaliteits standaard en produceren wij volgens de HACCP, cGMP en GMP13+ processen. Onze producten vrij van herbiciden en pesticiden.

Onze producten zijn gekwalificeerd voor de generieke EFSA Claim 13.1. Hierin staat dat ons product het immuunsysteem ondersteunt en moduleert. Definitieve beoordeling van het dossier door EFSA is nog niet afgerond.
 Onze gezondheidsclaims voor de humane sector zijn goedgekeurd door KOAG/KAG.
Voor de veterinaire sector is ons product geregistreerd in het Europese voedermaterialen register. De aanvullende claims zullen medio  2012 beschikbaar zijn, wanneer onze gecontroleerde testen met de resultaten zijn afgerond.

''

''

''