Beste klant,

 

De verkoop van onze Murill capsules is zo hard gegaan dat we momenteel uitverkocht zijn. Het goede nieuws is dat we druk bezig zijn met een nieuwe productie die we in maart gereed verwachten. Naast de kracht van de heilzame paddestoel Agaricus Blazei Murill die het immuunsysteem gemoduleerd en ondersteund door o.a. de 1,3-1,6 beta glucan (polysacchariden), gaan we provitamine D (ergosterol) toevoegen. Ergosterol zit van nature in de paddenstoel en kan worden omgezet in vitamine D. We hebben van EFSA (European Food Safety Authority) een novel food autorisatie hiervoor gekregen: REGULATION (EU) 2018/1011.

 

 

Met deze innovatie bevatten onze toekomstige Murill capsules zowel de 1,3-1,6 beta glucan (polysacchariden) als ook vitamine D. Hierdoor combineren we twee bronnen die het immuunsysteem ondersteunen.

Tevens gaan we de naam van ons product wijzigen van Murill naar Mush-D. Mush-D gaat een scala van producten ontwikkelen op basis van vitamine d uit champignons. Met als eerste product de agraricus blazei capsules (Immune+D) en heerlijke soepen. Check www.mush-d.com voor meer informatie.

 

 Capsules.jpg

soup.jpg

 

 

Met vriendelijke groet

 

 

Scelta Ceuticals

  
Murill verhoogt de weerstand & vitaliteit

Een leven vol met stress, slechte voeding en onvoldoende rust zorgen er voor dat het immuun-systeem kan gaan haperen waardoor we vatbaarder zijn voor ziektes en ons minder it voelen.

 

Murill capsules op basis van de amandelpaddenstoel ondersteunen het immuunsysteem op een 100% natuurlijke manier en helpen daardoor de verdediging van ons lichaam tegen invloeden van buitenaf op peil te houden.

 

Verhoog uw weerstand en voel u vitaler!


 

 

 

wat zit er in onze Murill capsules?

 

Onze producten bevatten 100% murill myceliumpoeder en zijn gebaseerd op de heilzame paddestoel Agaricus Blazei Murill.

Hiermee introduceren wij de kennis van de traditionele Chinese kruidenleer in de moderne samenleving.

 

De stoffen welke ervoor zorgen dat het immunsysteem gemoduleerd en ondersteund wordt, zijn o.a. de: 1,3-1,6 beta glucan (polysacchariden) en het Ergosterol (pro vitamine D).

in het Orthomoleculaire therapeutische cirquit wordt inmiddels al veel gebruik gemaakt van de combinatie van deze stoffen. Beide stoffen zijn van nature aanwezig in de amandelpaddenstoel.


 
''

''

''